Muziek & de bibliotheek

Verfrissende bieb

Posted in bibliotheek by Jeroen de Boer on februari 20, 2011

The lower ground floor has been completely opened up to form a children’s library and community meetings rooms which also provide access to the rear garden. At the front of the library a striking new reading room and entrance pavilion has been placed to one side of the original entrance. This new structure resolves the various access issues in a generously proportioned new entrance sequence and also provides an elegant new reading space inside.”

bron: Fashion Architecture Taste

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: